Радослав Гергов, Невена Колева, Игор Шабов и Тодор Гаджалов – това са имената на звездите от "Гласът на България", които ще изнесат ексклузивен концерт в Студио 5 от 22.00 часа днес.

Несъмнено младите таланти нямат нужда от представяне – всички следим изявите им на малкия екран и съпреживяваме с тях победи и загуби. Пътят им към славата и кариерата в музиката тепърва започва, но със сигурност всеки вече има свой любимец. Досега младежите не са се изявявали на сцена, различна от тази в предаването. Но ето че и този момент настъпи! Студио 5, което с радост отваря вратите си за всички млади таланти, посреща с нетърпение Радослав, Невена, Игор и Тодор, не крият организаторите, съобщавайки, че изпълнителите ще пеят не само кавъри, авторски парчета.

Билети по 10 лв. на касата в НДК, www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, както и на касата в клуба.

В програмата му преди това са любими песни и мелодии от XX век, представени от Георгиос Филаделфефс–тенор и Валентина Василева – роял.

Гръбнакът на репертоара им са италианските канцонети, съчетани с песни на  Едит Пиаф, Далида, Демис Русос и мелодии от гръцката естрада. Еклектична комбинация, очароваща с оригиналността си, припомняйки едни от най-любимите песни на миналия век.

Георгиос Филаделфефс и Валентина Василева работят заедно от 2004. Имат богат репертоар от арии, канцонети, Lieder, старинни арии и цикли за глас и пиано. Автори са на моноспектакъла "Медитеранео", поставян на сцената на русенската опера. Освен тенор, Филаделфефс е и прекрасен пианист. Носител е на множество награди от международни конкурси като Grand Prix - Maria Callas, Seiler и други.

Неговото гостуване в Студио 5 ще се състои два дни след завръщането му от турне в Белгия и Холандия с постановките на "Кармина Бурана" и "Катули Кармина".