Всички обичат "Аз обичам България" – доказателство за това ще бъде епизодът на предаването по "Нова телевизия" от 20.00 ч. днес.

В него ще участват двама от съдиите в X Factor, две съседки от "Етажна собственост" и две бивши съквартирантки от Big Brother.

В навечерието на деня на размисъл капитаните няма да му мислят много и ще се впуснат в оспорвана предизборна надпревара. Юлиан Константинов ще разчита на известния композитор и съдия в X Factor Мага, познатата като Гери от "Етажна собственост" Милена Марков-Маца, както и репортерката от "На кафе" и съквартирантка от първото издание на Big Brother - Зейнеб.

Андрей Слабаков няма да се даде лесно и ще влезе в битката със също толкова сериозна листа, разчитайки на сериозен тим (на снимката). Срещу Мага ще се изправи другият безкомпромисен съдия Васко Василев, срещу Маца ще застане съседката й Невена Бозукова, а на Зейнеб ще се опълчи бившата й съквартиранта Стойка.

Двата отбора ще трябва да си припомнят кой политик откъде е тръгнал и къде е роден, колко са високи едни от най-известните българи, какво се пита в хасковския израз "Д'ъль - 'ъль" и куп други предизвикателства. Какво трябва да направи Димитър Бербатов според 53 % от българите, кои са най-обичаните родни ястия и по колко различни начина можем да се оплакваме ние, българите?

Ще стане ясно още колко процента от нас са се карали със съседите си, колко са си патили от майстори, както и какво е самочувствието на българските жени и каква част от тях се смятат за секси.