Невена, Мариус Мога от румънската група Моранди (Morandi) и гръцкият рапър NiVo (лидер на най-популярната съседска хип-хоп формация Гоинг Трю (Going Through) забъркаха съвместно парче - "Zоом (Bad Boys vs Super Girls)".

Денс колаборацията е по музика и текст на Мариус Мога, а NiVo се включва в реденето на рап римите. Промоцията на живо е от 20.30 в столичния пиано-бар „The Big Apple” на 27 април (понеделник).

Продукцията е реализирана едновременно в три държави – България, Румъния и Гърция. В началото на април Невена записала вокалите в студиото на Мариус в Букурещ, а малко след това NiVo допълнил рап партията си в Атина. Инструменталът е изработен също от Мариус и неговия екип. Парчето е смесено и мастерирано в Лос Анджелис.

Съвсем скоро тримата изпълнители ще се съберат в София за снимките и на видео. Клипът е поверен на режисьора Стоян Радев („Не изчезвай”, Невена; „3 In 1" – неочаквано добра комбинация”; Ъпсурт).

С тази колаборация "Nescafe 3 In 1" прави следваща крачка в подкрепата за популяризирането на българската музика.

Марката отстоява каузата, че бг сцената е качествена и е време целият свят да го разбере. Няма място за песимизъм и връщане назад. 2009 е годината на промяната към по-добро за българската музика,  надяват се от екипите на "Nescafe 3 In 1" и "Вирджиния Рекърдс".

„С Мариус Мога се запознахме още миналата година, когато гостувах в най-гледанато телевизионно шоу в Румъния – “Happy Hour”. Още тогава той ме покани да отида в студиото му и да пробваме различни неща заедно. Веднага намерихме общ език, той е стряскащо енергичен и талантлив. Неслучайно е част от най-голямата поп формация в Румъния. За мен е страхотна чест и успех да работя с професионалист и артист от такъв ранг. Сигурна съм, че феновете ще се влюбят в парчето”, смята Невена Цонева.