Мадона (Madonna) повиши мерките си за сигурност след като получи смъртоносни заплахи относно концерта си в Сърбия.

Певицата наела още дузина бодигардове за изпълнението си на сцената в Белград след заплахи, отправени към нея от страна на сръбски фанатици, пише британският „Дейли Стар”.

Първият в кариерата й концерт в Сърбия обаче премина безпроблемно този понеделник, 24 август пред публика от около 30 000 души.

Притеснената певица за всеки случай запази подсилената си охрана и за концерта си в съседна Румъния, който се състоя снощи.

Междувременно България за пореден път влезе в световните новини в негативен план след жалките опити на Българската православна църква да си прави PR на гърба на Мадона, като се обяви против концерта й у нас.

Призивите на родните попове, които получиха много негативни коментари в българската преса, бяха отразени иронично и от някои специализирани световни медии, сред които например „Контактмюзик”.

Вместо да се занимава с истинските проблеми на българите и БГ обществото, изключително неудачният PR на Българската православна църква и нейните представители за пореден път изложиха страната ни и представиха българите в невярна и неудачна светлина пред света.