Едни от най-ярките представители на  българския шоубизнес, спорт и бизнес вече имат ново място за купон  - бар Flight в столицата.

Галена, Мария Илиева, Марияна Попова и съпругът й Ханес (на снимката), шефът на ЦСКА Димитър Борисов, бизнесменът Христо Сираков, икономическият анализатор Владимир Каролев, моделът Виктория Джумпарова, Кристина Димитрова, бизнес партньори и още дузина знаменитости, бяха сред специалните гости, които поздравиха собствениците на новото заведение - мениджъри и на нощния клуб Night Flight.

Новият им, но не и последен проект, който те наричат "по-малкия брат на Night Flight", обещава да се превърне в перлата на клубния живот в столицата. Гостите ще могат  да се насладят на уникална и разнообразна кухня 24 часа в денонощието. За доброто им настроение ще се грижат едни от най-известните диджеи в света, както български и чуждестранни поп звезди, които ще се изявят през следващата година.

Вяра, която стана популярна от шоуто "Стар Академи" (Star Academy), бе първата, която поздрави гостите. Алекс Раева ще е звездата на партито довечера, а на Коледа специален гост на ще бъде Дичо.

Интериорът на заведението е  дело на дизайнерката Меги Илиева, чиито решения вече са добре познати и на гостите на Night Flight.

След изисканото парти, гостите продължиха купона в нощния клуб, заедно с Галена. Към компанията на Мария Илиева и Марияна Попова се присъедини и Стефан Илчев.

В клуба се забавлява още и Радостин Кишишев, в компанията на друг известен футболист от близкото минало - Диян Петков.