Bedroom Beach Club ще изпрати лятото с яки партита на 2 и 3 септември.

Преди обаче светлините да угаснат, а завесата да падне, ще избухнат хаус терминаторите DJ Mascota & C-Fusion за шоуто Sparkling Sex Appeal. Ден по-късно - 3 септември, големият финал ще бъде даден с майсторите на модерния звук Dimo BG и Andrew, които ще припомнят саундтрака на лятото и че купонът никога не свършва, а само сменя мястото и сезоните.

Популярният клуб обещава да закрие лято 2016 с компилация от саунд, настроение и енергията на мегаспектакъла RockstaR, вдъхновен от неостаряващите хеви метъл и рок динозаври Guns N' Roses, AC/DC, Kiss, Metallica и Aerosmith. Dimo BG и Andrew ще направят традиционното си парти "като за последно", смесвайки разтърсващ хаус и метъл акорди на китари, нажежавайки атмосферата до червено. Сцената ще се взриви под неустоимия хард рок сексапил на Bedroom Premium Ladies и хореографията на Галя Христова (Сатен), а бунтарски костюми с рок-ен-рол, кибер-пънк и прогресив елементи, произведение на дизайнера Донка Боева.

Нощта ще бъде черна, както и гримът на очите, якетата и корсетите - опасно стегнати, кожените панталони - прилепнали по краката, косите пънки... На 3 септември Bedroom Beach Club обещава за последен път да остави своите гости без дъх с взривяваща симфония от визуални ефекти, завладяващ звук, светлинно шоу, сценография и впечатляващи пърформънси.