Елтън Джон (Elton John) и интимният му партньор Дейвид Фърниш избраха списание "ОК!", за да представят наследника си Закари.

"Ще го глезим с любов, не с пари!", е признанието на щастливите родители. Те  позират с най-големия си коледен подарък – малкия чаровник. Бебокът, който се появи на бял свят само преди месец, е истинска благословия за сър Елтън Джон и приятеля му Дейвид. В интервюто певецът признава, че е сбъднал най-голямата си мечта и разкрива детайли около раждането на наследника си, въпреки че не разбулва мистерията кой от двамата е всъщност биологичният баща на детето.

Оказва се, че освен двама бащи, Закари има и две майки, защото в мисията "бебето на Елтън Джон" са се включили две жени – едната е донор на яйцеклетка, а другата е износила и родила плода. Така малкият е първото бебе в света, което може да се похвали с двама бащи и две майки.

Само на месец щастливецът позира и за корицата на изданието, получило благословията на Елтън Джон да заснеме първия звезден албум на семейството.

Макар и луксозното дизайнерско обзавеждане на жилището на бебето да не е напълно завършено, Закари Джексън Левън Фърниш-Джон вече се шири в него под грижите на две елитни детегледачки.  

Както MySound.bg информира, хомосексуалната двойка искаше да осинови украинче, но опитът й бе неуспешен.