Белослава ще открие Европейския музикален фестивал във Варна (24 март – 23 април) с 5-а част от последния си проект - Love Live, във Варненската опера.

Вокалистката ще представи в рамките на събитието и най-новата си песен - "Всяка година по същото време". Изпълнителката е поканила Орлин Павлов (екс-Каффе) за гост в нея. Мелодията е саундтрак към едноименния спектакъл на "Малък градски театър зад канала", чиято премиера беше през ноември.

Парчето се завъртя по радиата в началото на февруари, а видеоклипът към него вече е готов и от средата на март ще стартира излъчването му в телевизионния ефир. Клипът е дело на режисьора Иван Москов и оператора Светослав Михайлов и е реализиран от независимата продуцентска компания „Киноцентър София”.

Автор на музиката и аранжимента на „Всяка година по същото време” е Живко Петров, а окончателният звук и смесване са направени в студио "Тринити". Този път текстът не е на самата Белослава, а на Матей Стоянов.  

За изявата във Варна на Слава ще акомпанират Живко Петров – клавишни, Митко Семов – ударни, Антони Рикев (WahTony) – китара (прочута струна и от High Time), беквокали - Александър Славчев и Елена Кокорска. Вокалистката ще представи както част от новите си песни, които ще бъдат включени в предстоящия й трети албум, така и хитове от предишните два проекта.

През юни 2009 Белослава зарадва своите фенове с мегаконцерт, на който направи част от новите си изпълнения. Очаква се следващият й диск да излезе тази година.
„Композициите са писани от любов и за любов", доверява Белослава.

Проектът е пета част от поредицата концерти, които певицата осъществява през годините с различни музиканти, но винаги в тандем с Живко Петров. Всички композиции са авторски - на Белослава и Живко Петров.

„Философията на фестивала ни позволява да смесваме различни жанрове и стилове, за да достигнем до варненските меломани от всички поколения",  обяснява избора си мениджърът на фестивала Мария Кондова.

"Като погледна назад в изданията на форума, едни от най-силните концерти са били проектите на Йълдъз Ибрахимова, Теодосий Спасов, Хилда Казасян, Васил Найденов, Митко Щерев и Илия Ангелов. В тази поредица очаквам да се нареди и представянето на Белослава”, допълва тя.
 
Цени на билетите: 12, 15, 20 и 25 лв.