След съботния потоп, последната - неделна, вечер на "ParkLive" 2010 набра скорост с гига на Белослава преди изявата на хедлайнърите Морчийба (Morcheeba).

Като че зарадвана от щурата фестивална ситуация, певицата се забавляваше с кални шегички. Същото прекрасно настроение споделяха и останалите от групата, както все още нагазващата в блатото публика. С много смях и с познатата си мекота Белослава премина през всички парчета от своя репертоар, като спокойно общуваше с феновете в паузите.

Аранжиментите бяха по-енергични и танцувални, явно да се впишат във фестивалното настроение. Особена радост предизвикаха перкусиите на Росен Захариев, който освен тромпета си, беше качил на сцената и два огромни бонгоса.

В цялата тази прекрасна сладост имаше само една изненада. Парчето "Празен поглед". Песента си е много добра, с хубав текст, чудесно изпята, професионално  изсвирена, но звучи толкова странно от устата на Белослава, че снощи дори самата тя изпитваше нужда да обяснява на публиката, че текстът не се отнася за тях, а за "онези" глупави и превзети жени, които думите й осмиват.

Явно дори и най-благите музиканти на света имат своите свирепи настроения, водещи до припеви като "Имаш празен поглед... Не вие!".

Думи, които присъстващите без да искат, подхванаха точно в този вид.