Алекс Раева, Крум, Стоян Петров и Кристин ще пеят на благотворително парти с цел събиране на средства за Емил Харизанов.

То ще се състои на 11-ти декември в клуб Ескейп от 21 ч. Организатори са Биляна Йотовска и Златка Димитрова. Каузата е много лична за Биляна, тъй като Емо е неин съученик и приятел. Двете дами се надяват да съберат необходимата сума, „за да може Емо отново да бъде сред нас”, споделят те.

Емил е завършил Националното училище за изящни изкуства „Илия Петров”. След успешното си дипломиране, той е приет в Академията 
за приложни изкуства във Виена. През 2008 година Емил завършва шести семестър от следването си.

На 24 август 2008 г. инцидент променя живота му и го приковава към болнично легло. При скок от кей Емо счупва пети шиен прешлен. В момента той е в съзнание, парализиран от раменния пояс надолу, но с висок шанс за оздравяване. Израелският неврохирург проф. д-р Юлий Трегер, който лично е прегледал Емо, смята, че за възстановяването му има над 90% шанс. За тази цел е необходимо събиране на средства за лечение и рехабилитация извън България, надхвърлящи 200 000 евро.

В благотворителното парти в Ескейп зад пулта ще застане резидент диджея на Fly bar - Слънчев бряг - DJ 5prite. Водеща на партито ще бъде Руслана Попова. Декораторката Анна Панайотова за пореден път ще преобрази до неузнаваемост клуба, а за стайлинга на танцьорите ще се погрижи Невена Воденичарска.

Парите, събрани от входа (който ще е 25 лв.), ще се дарят в сметката на Емо. По време на партито всеки ще може да направи и лично дарение и да си купи снимки с автографи на красивите организаторки Биляна Йотовска и Златка Димитрова.

Повече информация за Емил може да получите на сайта му www.save-emo.org.

Дарителски сметки:
BGN - BIC UBBSBGSF IBAN BG09UBBS80021071849320
USD - BIC UBBSBGSF IBAN BG70UBBS80021109271210
EUR - BIC UBBSBGSF IBAN BG58UBBS80021430707310
ЕМИЛ ВАСИЛЕВ ХАРИЗАНОВ
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Можете да изпратете и дарителски SMS с текст "DMS Emo" на номер 17 777.