"БГ радио", което пуска само българска поп и рок музика, заведе една дузина родни изпълнители на своебразен тимбилдинг в Катарино в петзвездния комплекс "Пирин Голф".

Медията има привилегията не само да пуска музиката, която тези изпълнители правят, а и възможността за директен контакт и обратна връзка с тях. Звездите не само се забавляваха, но и заедно дискутираха проблемите на музикалната поп и рок сцена в България.

За музиката, авторството и законите у нас, си говориха Дичо, Любо, Галя, Камелия Тодорова и дъщеря й Рейчъл, Мариана Попова, Митко Кърнев от D-2, Йоана и Дидо от Дийп Зоун (Deep Zone) и Ирина Флорин, докато се учеха да играят голф, и да карат ATV-та или релаксираха край басейна на хотела.

Любо, който се оказа природен талант в аристократичния спорт, не само че поведе в мини голф турнира на "БГ радио", но и се превърна в истински фен на спорта като се оборудва с необходимите голф атрибути. Сред най-достойно представилите се изпълнители бяха и Галя, Ирина Флорин и Дичо. Той пък показа на колегите си, че умее да се забавлява качествено с работата си и първи застана пред микрофона вечерта по време на партито.

На импровизираната сцена стъпиха Камелия Тодорова, Мариана Попова, Галя и Любо, които поздравиха всички с техни интерпретации на популярни български и чужди парчета.