Билетите за концерта на Дубиоза Колектив (Dubioza Kolektiv) са на привършване, информираха от екипа на "Строежа", по чиято покана пристига популярната банда от Босна и Херцеговина.

Както MySound.bg вече писа, изявата й е в столичния клуб "Маймунарника" на 29 август.

500 промо билета бяха изчерпани още преди Нова година. Събитието гони рекордна посещаемост в иначе най-големия като капацитет клуб в София. Организаторите са предвидили емисия от 2 000 пропуска, като се обсъжда пускането на допълнителен брой. Към момента сцената в Борисовата градина два пъти е привличала едновременно около 2 300 души - на концертите на Уикеда и Светльо & The Legends.

Последните изяви на Дубиоза у нас бяха през март 2013, когато групата свири в два поредни дни в пълния до краен предел клуб Mixtape 5, събирайки над 1 500 души, а помежду направи дневен таен лайв в подлеза на Софийския университет.

С изминаването на всяка година формацията се превръща в една от най-известните и значими съвременни балкански групи. Само да началото на ноември тази година тя има обявени над 30 шоута в множество държави – Германия (10 концерта!), Швеция (4 концерта), Австрия, Чехия, Испания, Италия, Словения, Сърбия и България.

Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цена от 25 лв., като на самата дата и на място ще струват 30 лв. Пропуски се продават в касите на "Строежа", "Маймунарника", в "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец". Билетите, закупени от Ticketstream.bg преди приключването на дейността на компанията, важат напълно и без презаверка. С цел улеснен пропусквателен режим, на входа на клуба ще бъдат специално обособени отделни коридори, които ще бъдат обслужвани от екипи и на двете компании. Препоръчва се предварителното закупуване на пропуски.

Гостуването на Дубиоза в София се осъществява с подкрепата на Bushmills.

Линк към събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/614431935280160/?fref=ts

Поздрав за бългаските фенове от Дубиоза Колектив:
https://www.youtube.com/watch?v=axl9eZPJiMw&feature=youtu.be