Всяка една от супергрупите, сформирани във VIP Brother (ВИП Брадър) за тазседмичната мисия на съквартирантите, записа свой музикален клип, с който се състезава за любовта на феновете.

Зрителите на "Нова телевизия" имаха възможност да определят кой ще спечели с гласуване на официалната страница на предаването във Facebook. По време на гласуването онлайн над 13 000 почитатели са гласували за Spice Angels (Мариана Попова, Люси Дяковска, Камелия и Орлин Павлов), следвани със съвсем малка разлика от оркестър Брадъри (Златка, Бони, Къци и Багата). Двете групи получиха възможност да нощуват като истински знаменитости в Гранд хотел "ВИП Ин" и страхотна петзвездна закуска. Останалите две групи прекарахa нощта в двора на хотела зад метални ограждения, използвайки външна тоалетна,  както правят истинските фенове на големите звезди преди концерт.

Юлиан Константинов е видимо ядосан от перспективата да спи на двора, а Кристина Патрашкова не може да преживее факта, че трябва да спи в спален чувал, особено докато останалите съквартиранти се забавляват шумно парти в хола на Къщата. Напрежението между випове ескалира още рано вечерта след скандал между Мариана от една страна и Иван Ласкин, Фънки, Юлиан и Ники, от друга. Мариана беше скандализирана от поведението на съквартирантите на двора, след като те я замериха при излизането й. След скандал с Иван Ласкин, който изхвърли фенските плакати, Мариана се върна в Къщата и се разплака. Конфликтът между Фънки, Иван, Ники и Юлиан и Мариана предизвика коментари сред жените, като певицата стигна дотам, че изрази съжаление към Алекс Сърчаджиева за това, че живее с  Ласкин. В опит да разкаже за конфликта на останалите съквартиранти, Патрашкова за първи път призна, че Мариана е интригантка.

Предстои да стане ясно как ще се отрази тази ситуация на номинациите довечера.