Фронтменът на група Б.Т.Р. – Наско Пенев, ще бъде гост в поредното издание от 11 часа на токшоуто „Търси се…”, тази събота, 18 юли, по "bTV".

За първи път зрителите ще надникнат навътре в личния свят на певеца и ще разберат какъв е той като любим, баща и приятел.

Една от най-емоционалните срещи е с неговите колеги от Б.Т.Р., с които са всеки ден и дори прекарват повечето си свободно време заедно.

Славчо, Киро и Илиян пък няма да спестят раздразнението си от факта, че Наско спи много до късно. Те обаче ще споделят, че той е изключително силен характер, разказвайки за за най-трудния му момент - когато е трябвало да пее в деня на погребението на баща си.

Вълнуваща е и срещата на певеца с неговата любима – сръбската красавица Ивана, която е оперна певица. Тя го ще провокира да изпее една ария. Двамата от известно време живеят в общо жилище, а са заедно от почти 5 години. „Много я обичам и не бих се поколебал да й предложа брак”, ще признае певецът.

Наско има дъщеря Мартина, с която водещите ще го срещнат в предаването. Седмокласничката признава,че баща й е най-строг с нея в уроците по математика. Затова тя ще му зададе една логическа задача, на която той ще трябва да намери решение. За какво Наско се кара най-много на Мартина – зрителите ще научат утре.

Любопитни щрихи към неговия образ ще прибави майката на дъщеря му – гримьорката Силвия Стойчева, с която певецът е в прекрасни отношения. „Той изобщо не е романтичен. Когато имаше повод, ми подаряваше например тенджера, за да е нещо, което ще влезе в употреба”, разкажва Силвия. Тя ще довери и за причините двамата да се  разделят. Доста трудно за Наско ще се окаже предизвикателството на бившата му съпруга. Тъй като едно от най-омразните неща на певеца е спортът, тя ще го принуди да направи няколко лицеви опори.

Водещите Меги и Нели ще срещнат вокалиста и с още трима от добрите му приятели през годините. Единият от тях е Евгени ДимитровМаестрото, на когото Наско е бил новобранец в казармата. Дали певецът помни още някоя от войнишките песни от репертоара на Ансамбъла на строителните войски – ще стане ясно от предизвикателството на Маестрото. За ученическите преживявания пък ще разкаже актьорът Асен Блатечки, с когото Пенев е бил в един клас, а Христо Мутафчиев ще предизвика певеца да покаже футболните си умения.

Последната изненада за фронтмена на рокаджиите ще го върне отново към ученическите му години. В студиото ще влезе любимата му учителка по испански от Испанската гимназия. Дали Наско помни още езика на Сервантес – ще стане ясно в „Търси се…” утре.