Блуба Лу (Bluba Lu) събраха банда за клубни концерти, научи MySound.bg от двигателите на проекта - Константин Кацарски и Димитър Паскалев.

Неуморните авангардисти ще се представят в Sofia Live Club от 22.00 часа на 28 януари, петък.

С тях на сцената ще се изявят Румен Благоев - бас, Даниел Петров - барабани (с тъмните очила на снимката, между Косьо и Митко (вдясно), Деница Геогиева - вокал.

В този формат групата ще представи нови парчета, част от които ще бъдат включени в престоящия й албум, който записа с Еди Стивънс, британски продуцент (известен като пианист на Молоко) миналата година.

След концерта ще се развихри аудиовизуалната продукция Блубабокс (Bluababox), с която Димитър и Константин представят клубни ремикси на своя музика от по-стари албуми. Напоследък Косьо се развива като прогресивен диджей под името Кока. Както MySound.bg информира, това оказа голямо влияние върху втория диск от "Квадротопия", "Блубабокс", а сега и в новия лайв проект на формацията. За първи път в историята си тя е записала парче на български - "На Северния полюс".

Даниел, най-новият член на групата, е барабанист на Остава, което за пореден път затвърждава старите връзки между двете банди. Проектът залага много на изключителния глас на Деница (известна като Сихая), която изпълнява и няколко композиции от "Квадротопия". Именно с айдълката участваха в благотоворителния концерт "Спаси Сандра" миналия уикенд.