Боб Дилън (Bob Dylаn) забрани предварителната продажба на билети за концерта си в Сан Франциско довечера.

Митичният музикант ще се изяви в залата The Warfield като част от американското турне по презентацията на последния си албум - "Together Through Life", част от който представи и на първата си визита в България.

Идеята на Робърт Цимерман, както е истинското име на музиканта, е да провери дали планът да се продават билети без допълнителни такси ще даде резултат.

Всички желаещи да посетят шоуто му на живо ще могат да платят само в брой по 60 долара за билет на място. Така щели евентуално да бъдат спестени всички такси за обработката и доставката на предварително закупените пропуски. А шансовете за търговия на черно - нулеви, тъй като всеки има право да закупи един билет.

Желаещите да видят кумира си на живо получили правото да се наредят на опашка от 12 ч. на обяд. Вратите на залата ще бъдат отворени в 17.30, а стартът е обявен за 20 часа.

„Предвид моментното състоя на пазара и повишаването на всички такси, да направим нещо толкова ориентирано към конкретния потребител е като глътка свеж въздух Все едно върнахме времето назад!", не крие Давид Лефковиц от промоутърската агенция Goldenvoice.

Организаторите очакват около 135 000 почитатели на барда да посетят събитието.