Бой Джордж (Boy George) в момента яде само сурова храна.

 

Певецът планира завръщането си в музикалния бизнес и за целта  еминал на строга диета и жесток режим от упражнения. Целта му е да свали килограмите, които натрупа през четирите си месеца в затвора.

 

„Яде само сурова храна и се разхожда по един час на ден. Вече получи и няколко покани за участия като диджей, така че нещата, да се надяваме, полека се оправят както бяха преди”, каза негов близък приятел, цитиран от „Контактмюзик”.

 

48-годишният певец, диджей и радиоводещ излезе от затвора през май, след като излежа само 4 месеца от 15-месечната си присъда за побой и оковаване на друг мъж.

 

До миналата седмица Бой Джордж все още носеше електронна гривна, позволяваща на полицията да знае във всеки един момент дали певецът не е нарушил условията на домашния си арест.

 

Певецът не е давал публични изявления откакто бе осъден за инцидента със скандинавския компаньон Одън Карлсен.

 

Според показанията на модела, след фотосесия под влияние на наркотици Бой Джордж и друг неназован мъж го нападнали, сложили му белезници и го вързали за кука близо до леглото на певеца, след което го били с вериги, докато той се опитвал да се освободи.

 

Бой Джордж не се призна за виновен в съда и настояваше, че Карлсен се опитал да открадне негови много лични снимки от компютъра му. Певецът обаче отказа да ги покаже на съда, тъй като щели да наранят майка му.