Магдалена Джанаварова - победителка в третия сезон на "Мюзик Айдъл", снима видео към дебютната си песен "Трябва да знам".

Продукцията е дело на студио Forward Pictures ( "Август е септември" на Миро, "Тръгвай си" на Сантра и Кристо). На режисьорския стол е Мартин Макариев, а зад камерата е Андрей Андреев. За визията на вокалистката се погрижи Ива Филипова от VIP Success.

Парчето - с ар-ен-би, соул и госпъл елементи, разказва за болката от разстоянието, което понякога дели между двама влюбени, а понякога просто е онова смътно нещо, което ни кара да търсим сродните си сърца в безкрайния свят от грешни възможности.

В сюжета образът на на загадъчния мъж се играе от Мартин Герасков, син на известния актьор Ивайло Герасков. Маги и любимият й се търсят в нереалното пространство на фантазиите, без никога да се докосват и намират.

Видеото на „Трябва да знам” е заснето с помощта на Бойко Борисов, лидер на ПП ГЕРБ, който още на финала на "Мюзик Айдъл" 3 съобщи, че ще помогне за реализирането на първия клип на победителката.

Маги представи за първи път парчето на финала на шоуто, минути след като публиката я обяви за голямата победителка в третото българско издание на риалитито.

Звукови дизайнери на песента са Графа и Боян Ковачев. Заслугата за оригиналния аранжимент и актуални бийтове и синтове вътре е изцяло тяхна. Текстът е на Гери Турийска, а самата Маги е автор на по-голямата част от вокалите и беквокалите. Парчето е мастерирано в Щатите от Брайън Гарднър, носител на "Грами" (Grammy).

Трябва да знам”, както и предстоящият албум на победителката, са продуцирани от "Вирджиния Рекърдс". Дебютът ще бъде издаден през есента.

Материалът в него се записва в обновеното студио "Монте", оборудвано с възможно най-съвременната и модерна техника.

Различни музикални продуценти от семейството на Universal Music, вече чули парчето и реагирали много позитивно, споделяйки, че са впечатлени от гласа, тембъра и техниката на Маги. Според тях това е първият БГ поп изпълнител, който има толкова голям потенциал за успех на световно ниво.

След снимките Маги ще се отдаде на кратка заслужена почивка на морето.

Клипът ще е в ефира в началото на август.