Музикантите от космополитната група N.O.H.A. забавляваха до малките часове на деня разнородната българска публика по време на изминалите си два концерта във Варна и Несебър на - съответно - 29 и 30 юли.

Двата черноморски града са първите от лятното турне на екзотичните музиканти в България.

В "Спортна зала - Варна" за пръв път прозвуча на живо новото парче на групата – “Boom”. Феновете буквално пощуряха и се влюбиха в умелото съчетание на трип-хоп, джаз мотиви, джънгъл и дръм-ен-бейс, което Филип, Минерва, Чеви MC, Тим, Алекс, Джош и Тобиас им поднесоха.

Страстите в клуб "Вива" ("Сол Несебър Ризорт"), където се проведе второто шоу,, се нажежиха до краен предел и от познатите хитове на N.O.H.A. като “Tu Сafé”, “Balkan Hot Step”, “Pijama” и др. За настроението преди партитата се погрижиха DJ Stoyan, DJ Phoenix и бийтбоксърът Скилър (Skiller), чиито умения впечатлиха силно ексцентричните гости. Космополитната група пожела да си  партнира с него и по време на други турнета.

Преди изявата си в Несебър формацията даде втората си пресконференция в луксозния комплекс "Сол Несебър Ризорт", където отседнаха членовете й.

На нея фронтдамата Минерва Перес, МС Чеви и саксофонистът Филип Ноха споделиха, че се стремят да създават качествена музика, а не колкото се може повече хитове.

„Чувствам се прекрасно в България. Обожавам да съм близо до морето, хотелите, в които отсядаме по време на концертите са отлични, храната е хубава – зареждам се с положителна енергия”, описа впечатленията си от  престоя в България темпераментната вокалистка.

Певицата дори вече знае няколко изрази на български и се зарече до края на турнето си в родината ни да научи езика перфектно.

"Teren&N.O.H.A.onTour" продължава на местния стадион в Созопол довечера и на 1 август в клуб "Friends" в Лозенец. 

Билети за турнето се разпространяват в мрежите на "TICKETSTREAM" (www.ticketstream.bg) и "EVENTIM" (www.eventim.bg) в цялата страна и на входа преди партитата.