"So Happy It Hurts" е новият албум, който легендарният рок изпълнител Брайън Адамс ще представи на концерта си в зала "Арена София" на 8 декември.

Събитието е част от световното му турне в подкрепа на диска. Мащабната обиколка стартира в САЩ и ще продължи с европейска част, чието начало ще бъде дадено в София. "So Happy It Hurts" е петнадесетият  студиен албум на звездата, издаден миналата година и номиниран за награда "Грами". Той е създаден изцяло от канадския певец по време на пандемията и включва 12 песни, които той записва сам, свирейки на различни инструменти.

"Условията, в които бяхме поставени по време на пандемията, промениха начина, по който бяхме свикнали да правим музика. С бандата ми нямахме възможност да се съберем и да работим заедно върху новия албум, затова реших да го направя сам. Това ми помогна да осъществя една мечта – да бъда барабанист", споделя Брайън Адамс. Част от песните в "So Happy It Hurts" ще чуем на живо от сцената на зала "Арена София". Сет листът на турнето ще включва повече от 20 парчета от 40-годишното творчество на Брайън Адамс, сред които дуетната му песен с покойната Тина Търнър "It's Only Love", "Everything I Do", "Have You Ever Really Loved А Woman", "Cuts Like А Knife", "Run Тo You" и още много други.

Носителят на множество отличия, сред които 3 номинации за "Оскар", 5 номинации за "Златен глобус", награда "Грами"  20 награди "Джуно" и фаворит на българската публика, ще завладее сцената с енергични вокали и въздействащо сценично присъствие. Всички, които не искат да пропуснат тази емоционална нощ с един от най-добрите изпълнителни на живо за всички времена, могат да закупят своите билети на цена от 90 до 150 лв. в мрежата на "Ивентим" в цялата страна. Организатор на събитието е NuCoast Concerts.

Деца до 10 години влизат без билет, ако не заемат седящо място, с пълнолетен придружител и декларация.