Концертна вечер, посветена на брит-поп музиката, ще се състои в столичния клуб "Строежа" утре, 25 октомври.

Различни колаборации от членове на няколко български групи ще представят на живо алтърнатив рок и поп-рок изпълнители от Острова, както и други, повлияни от тази вълна. Събитието е част от трибют-серията, организирана от управата на клуба и "Каменица" всеки вторник.

В есенното издание на Britpop Live Edition ще вземат участие Casual ThreesomeИван (Awake), Пифа (Skre4), Ники; Свилен и Жоро от Остава; Алън от Macrophone; Деница от "Мюзик Айдъл" (Music Idol); Jeremy?, както и още изпълнители, които ще имат възможността да се включат на място.

Всички те – последователно и в различни комбинации – ще изпълнят песни на Ролинг Стоунс (The Rolling Stones), Oasis, Рейдиохед (Radiohead), Kings Of Leon, Muse, Placebo, Suedе, Beatles, U2, Coldplay, Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), The Smiths, The Strokes и много други.

Shakermaker от Britspotting DJ’s ще се представи с диджейски сет, като ще стартира вечерта тематично още с отварянето на клуба в 20.00. Концертът започва в 22.00 ч.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 6 лв. на предварителна продажба и 7 лв. в деня и на място.

Касите, откъдето могат да бъдат закупени: "Офис 1", "М-тел", "Мултирама", "На тъмно", "Ориндж", "Техномаркет", TBI Credit, както и в "Строежа".