Лондонската банда The Dogbones пристига в България за два концерта - в столичния клуб "Строежа" днес и в пловдивския Stage 51 на 2 декември.

The Dogbones са естествено продължение на предишните проекти на Crispin Gray - Daisy Chainsaw и Queen Adreena, които са били на турнета с Janes' Addiction, The Cramps, Hole, The Eighties B-Line Matchbox Disaster и други. Музикалната визита на британците се осъществява с подкрепата Bushmills и Grolsch, чрез чието съдействие "Строежа" реализира тримесечен цикъл от концерти – всеки четвъртък.

Изявата на гостите в София ще бъде подкрепена от родната банда Сепуко 6, които продължават да изненадват приятно с качеството на всеки нов продукт, а отделно феновете я познават като една от най-добрите наши алтернативни банди.

Освен с атрактивната визия и модерен стил, определян като пост-гръндж и гаражен пънк, The Dogbones будят любопитство и с нестандартната си сценична постановка – в групата свирят двама барабанисти на един сет ударни, разположени с лице един към друг (http://www.youtube.com/watch?v=NvX53M1gep4).

Началото е обявено за 21.30, а "Строежа" ще отвори в 20.00.

Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, както и на място в клуба – на цени от 6 лв. на предварителна продажба и 7 лв. на място.

www.stroeja.com