Bedroom Beach в Слънчев бряг ще завибрира здраво от хаус саунда на лондонската фурия Rae на 25 юли.

Комбинирайки мощни вокали и яки диджейски сетове, тя с основание се гордее, че е една от малкото жени в света на хаус музиката, която сама съчинява клубните си хитове и безупречните си лайф шоута. Rae е един от най-търсените по цял свят артисти, работещ с някои от най-престижните брандове. Тя е първата жена-диджей - резидент на клубовете Ushuaia и Pacha в Ибиса, като признанието на таланта на Рае е засвидетелствано от това, че тя представлява клуба Pacha по време турнета в Америка, Бразилия и Азия, както и в наскоро учредения Pacha Festival в Амстердам.

Първите големи успехи на Rae идват с качествените ѝ рилийзи в Defected Records като например на станалото вече класика парче на Kosheen "Hide U" (в сътрудничество със Sandy Rivera). След това нейното портфолио включва съвместният трак с Kings Оf Tomorrow "Can’t Stop", съвместният денс хит със Sandy Rivera "Persuasion", достигнал  № 1 в MTV, с "Giv Me Luv And It's Over" заедно с ATFC, с "You Will Remember" заедно с Michael Gray и Danism и др. Сътрудничеството ѝ с David Penn и Robert Gaez ражда парчето "Survival", издадено от лейбъла Urbana Records. Освен клубната работа, за Rae настоящата 2015 е запълнена с нови творчески проекти с лейбълите Nightbird Music, Food Music и Lost Records заедно с нейните колеги Doorly, Sandy Rivera, David Penn и Robert Gaez.

Заедно с британската хаус машина Rae зад диджейския пулт в Bedroom Beach ще застане и колегата ѝ Dimo BG, но въпреки това нощта ще бъде тотално доминирана от нежния пол и от женската красота благодарение на момичетата от балета Bedroom Ladies. Те ще върнат гостите повече от десетилетие назад с мегаспектакъла Victoria’s SecretsShow.

Тематичното парти е ретроспекция на едни от най-запомнящите се визии от ревютата на известната марка между 2000 и 2013, но вместо известните модели на Victoria's Secret, на него ще дефилират красавиците от Bedroom Ladies.