Еди Халиуел (Eddie Halliwell) e специален гост в столичния клуб "Ялта" на 5 ноември, петък.

С три последователни класирания в Топ 20 на конкурса на DJ Mag Top 100 DJ`s, британската звезда е единственият, коронован цели два пъти от списание Mixmag за диджей на годината.

Той сега се бори за завидното признание The greatest DJ of all time на същото издание. Многобройните награди, хилядите му фенове и признание от гилдията (Тиесто (Tiesto) го определя като легенда още през 2007), са сред причините Халиуел да е един от най–интересните диджеи в наши дни.

Неговото тек транс звучене е едно от най–често чуваните на остров Ибиса. Той е резидент на Cream Amnesia, работи върху небезисвестната компилация “Cream Ibiza”. Шоуто на Еди в Weekend Live Essential Mix по Radio One има номинация за наградата Best Radio Show на DJ Mag. А преди няколко години клубът, на който диджеят е резидент - Goodgreef, става N 1 според списание Mixmag. Заслугата за престижната награда, много хора отдават именно на Еди.
 
Сред най-впечатляващите му гигове напоследък са тези на Skol Beat Festival (Бразилия), Ultra Music Festival (Маями), английския Creamfields и холандския Trance Energy.

Подкастът на Fire It Up, както и световното радиошоу, носещо същото заглавие, разкриват артиста в действие – с най-добрите моменти от неговите пърформанси.

Заради невероятния си вкус и технически умения, вдъхновяващо сценично присъствие и учудваща способност да усеща настроенията на своята публика, Еди е един от най–младите в лигата на великите в електронната музика. Със сигурност можем да очакваме "спиращ сърцето" сет, довериха организаторите.

Хуан Алварез (Juan Alvarez) и Валди (Valdy) ще участват от българска страна в партито.

Още за Еди - на:

http://www.eddiehalliwell.com/

http://www.myspace.com/eddiehalliwell