Бруно Марс (Bruno Mars) получи четири номинации за Наградите за музикални клипове на MTV, които ще бъдат връчени на 25 август.

Превърнал се във всеобщ любимeц с неповторимата си усмивка и уникален глас, изпълнителят неуморно печели награди и продължава да трупа нови признания и номинации. Без да е изненада за никого, звездата е сред фаворитите и за предстоящите Награди за музикални клипове на MTV, церемонията по раздаването на които ще се състои на 25 август, неделя, в Barclays Center в Бруклин.

Марс ще мери сили с видеото към #1 хита си “Locked Out Of Heaven” в категориите за видео на годината, най-добро поп видео и най-добро видео на мъж изпълнител, а летните му ретро танцови умения, с които хавайската звезда впечатлява в най-новия си клип, този към "Treasure", са оценени подобаващо с номинация в графата за най-добра хореография.

Същевременно алтърнатив групата Fun. е кандидат за статуетката в надпреварата за най-добро поп видео и най-добра режисура за клипа към "Carry On". Ed Sheeran е с номинация за най-добро видео на мъж изпълнител за "Lego House", а Skrillex - за най-добри визуални ефекти за клипа към "Breakn' А Sweat".

Кои ще са големите победители, зависи изцяло от феновете.

Всеки може да даде своя глас в главните категории на сайта VMA.MTV.com. до 24 август.