Новото музикално съзвездие – Fusion Embassy All Stars, ще изгрее в Sofia Live Club от 21.00 часа утре, 31 март.

То ще достигне пълния си блясък на един от най-големите форуми за фюжън музика в Европа - Balkan Trafik, Брюксел, две седмици по-късно, на 16 април.

Fusion Embassy All Stars е 3-часово Bulgar Beat шоу, което групите Оратница, Soundforia и Кипри ще представят на сцена, на която преди тях ще се изявят световни имена в балканския фюжън, като Бобан Маркович и Горан Брегович.

Събитието ще започне с акустичен лайв сет на Оратница, които ще изсвирят част от песните от предстоящия си албум. Музиката на групата смесва български фолклор и православни напеви, с аборигенски мотиви (диджериду), перуански вибрации (кахон) и модерни жанрове, като дъбстеп и дръм-ен-бейс. Резултатът е танцувално пътешествие, което не оставя нито краката, нито душата ти спокойни.

След края на лайв сета, на сцената към Оратница ще се присъединят Soundforia и певиците от фолклорен хор Кипри, които заедно ще спретнат 3-часов булгар бийт сет – микс от дъбстеп, ембиънт, даун темпо и брейк бийт звуци, допълнени с много бас, пеене и свирене на живо от всички музиканти.

Вход 10 лева.

Още - на:

http://www.youtube.com/watch?v=0PP2Ye2RMmk)

http://www.facebook.com/Dnes.bg#!/event.php?eid=134443626628043