Георги Христов ще подари концерт, наречен "Една коледна нощ", на своите почитатели в навечерието на най-светлия християнски празник.

Събитието е в столичната зала "България" на 16 декември.

Певецът ще представи бутиков концерт със специална коледна програма.

В плановете на изпълнителя за тази година не влизаше изява в София. Екипът на Жоро обаче следеше настроенията на публиката в профила и официалната му страница във Facebook, както и електронната поща в сайта, където хората пишеха, че ще бъде голямо разочарование, ако не се състои традиционната им среща с него в края на годината.

След като се запозна с това, певецът реши да направи концерт единствено  заради феновете си, които настояха да го слушат на живо през 2010 и в столицата след летните концерти във Варна и Бургас.

"Наистина го правя само заради ценителите на моето творчество. Освен мен на сцената те ще видят и един чудесен, истински орган - великолепен  инструмент, който също има своя важна роля в спектакъла", призна вокалистът в интервю за предаването "Пулсиращи ноти" по БНР преди дни.

Следващия албум на Христов ще се появи през 2011, когато се навършват и 30-години от излъчването на първото му парче на по Българското национално радио, обяви още Жоро.

Отскоро в националния радиоефир е най-новият му сингъл - „Много пъти”, подарък от неговия приятел Филип Киркоров. Текстът е на Христов.

Думите на "Много пъти" провокират към размисли, че минаваме през различни етапи в живота си, но не трябва да съжаляваме за нищо, защото след всички лутания винаги идва момент, в който си даваме сметка, че е най-добре да бъдем себе си, обяснява Жоро.

Парчето се възприема от публиката като поредната красива балада от репертоара на артиста, белязана от неговата ярка индивидуалност. Той обещава да я изпълни на живо и в зала "България".

Билети за събитието - в касите на НДК и в мрежата на eventim.bg.

Има ограничен брой пропуски с ВИП-места със специални подаръци към тях.