"БГ Радио" ще направи празничната вечер на една абитуриентка наистина специална, като й осигури звезден кавалер и през 2009.

След анкета в сайта на медията стана ясно за кого мечтаят най-много представителките на нежния пол – за неподражаемия Любо! Тази година обаче и един представител на силната половинка ще бъде придружен от бляскава дама благодарение на "БГ Радио".

Звездната му половинка за вечерта ще бъде самата Мария Илиева. Тя и  Любомир Киров бяха избрани като най-желани дама и кавалер от абитуриентите на 2009, гласували на сайта на радиото. А сега двама от завършващите тази година ще имат шанса да отидат на бала си с истинска знаменитост и да бъдат звездата на бала!

Единственото, което трябва да направят, е да напишат в имейл защо мечтаят Мария Илиева да бъде тяхна дама или с какво Любо е най-желан от тях кавалер в празничната вечер. Изпълнителите ще прочетат посланията и всеки от тях ще избере кого да направи звезда на бала!

Ето какво обеща Мария Илиева от ефира на "БГ Радио" на някой от завършващите тази година: “Мога да накарам всички твои съученици да ти завиждат, като избера да бъда точно твоя дама на бала.” Любо пък се зарече да направи една абитуриентка най-ярката звезда на нейния бал, ако се впечатли от зашеметяващото й предложение.

Изпрати неустоимите си послания към Мария Илиева и Любо заедно със снимка, телефон, адрес и информация кога и къде е балът на zvezda@bgradio.net до 15 май 2009.