Охос Де Брухо (Ojos De Brujo) ще затоплят гърлата си с хубав кубински ром преди излизането на сцената у нас в зала 1 на НДК на 11 ноември.

Така носителите на "Грами" ("Grammy") (2007) ще навлязат в кубинския ритъм на своя нов албум “Аocana“, който представят на световното си турне, част от което е концертът им в София, обясниха организаторите от "БГ Саунд Стейдж".

Единадесетте музиканти поискаха на масата зад кулисите да имат и свежи домати, защото испанците не ги пропускат в менюто си. Иначе членовете на многолюдната формация са пожелаха по време на шоуто само лека закуска. Затова пък след него те ще посетят българския ресторант “Чевермето”, за да опитат нашенски специалитети и чуят автентичната ни народна музика.

Най-големите фенове на барселонските музиканти ще могат да се сдобият с продукти от линията на групата - значки, чаши, артуърк фланелки, шапки, суитчърти и дори чанти. Те ще се предлагат по време на концерта във фоайето на залата. 

Шоуто, което ще представят на 11 ноември, е много богато на визуални ефекти. Освен VJ и големи екрани, проектът има и и диджей, а вокалистката МаринаЛа КанийаАбад ще дели мъжкото одобрение заедно с темпераментната фламенко танцьорка Сузана Гарсия.

Музикатана Охос Де Брухо събира ритми от различни континенти, прескача културните граници и възпламенява публиката от различни краища на света.

Номинираният за латино "Грами" диск "Aocaná" съдържа ритъма на сърцето, разбираем и без думи за будния съвременен човек.

Концертът  e организиран с любезното съдействие на посолството на Кралство Испания.

Билети се продават в системата на www.eventim.bg, мрежите на "Германос", магазини "Пикадили" и на касата на НДК.