Бързо набиращо популярност българско дуо Woomb ще открие концерта на Maro със специален акустичен сет.

Както MySound.bg вече писа, първият концерт на португалската певица у нас предстои в афиша на Sofia Live Festival в Sofia Live Club на 27 април. Талантливата певица, мултиинструменталист, продуцент и текстописец от Лисабон обещава незабравимо изживяване от звук и емоция.  

Екзотичната изпълнителка записа и специална покана за българската публика, в която споделя, че това е прощалното турне с нейното трио, с което концертира в момента, което прави гостуването ѝ още по-специално и определено не е за изпускане.

Магичната музика на дебютиралото миналата година и базирано между Лондон и София дуо Woomb успя да достигне не само до многобройна родна аудитория, но прекрачи границите на страната ни и неговият първи сингъл "Last Rays" прозвуча в ефира на Sirius XM и гръцкото OFF Radio. Дебютът на тандема на голяма сцена пък беше миналата година в рамките на Sofia Live Festival.

За участието си преди Maro, Христо Йорданов и Георги Линев подготвят ексклузивен акустичен сет, който за първи път ще представят пред публика.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 50 лв. В деня и на място цената ще 60 лв.