Финландски продуценти поканиха Цецо Елвиса и Даниела да запишат ново парче в най-голямото студио там  -"Poptori".

Песента "I'm Lost Without You" вече е факт. Текстът е на Майк Джонсън от Ту Фор Фемили. Тракът ще излезе на български, както и в няколко клубни ремиксирани версии, върху които в момента работят диджеи от Европа. Съвсем скоро предстои да бъде заснето и видео към мелодията.

След като Даниела Златанова спретна на същото място дует с най-голямата финландска звезда - Дани, продуцентите на певеца, работещи със световни лейбъли, останали възхитени от гласа и чара на нашата певица.

Чувайки съвместните проекти на Елвис и Даниела, финландците не се поколебали да поканят българските изпълнители да запишат парче в тяхното студио. Песента е в мелодичния хитов стил на легендарните АББА.

През последните месеци Даниела пожъна успехи на най-престижните скандинавски сцени заедно с групата си Селъбрейшън. Нашето момиче направи и грандиозно шоу за откриването на най-големия клуб в Хелзинки. Между присъстващите ВИП-гости бяха и звездите от Куул Енд Дъ Генг (Kool And The Gang) , които изнесоха концерт на следващата вечер там.

Музикантите от хитовия бенд били впечатлени от изпълнението на Даниела и групата й. След шоуто я поканили на тяхната маса за по чаша шампанско. Мениджърът на звездната банда предложил дори да продуцира някой от бъдещите проекти на българката.

Първата съвместна изява на Елвис и Даниела -"Wild Cat Lady", бе включена в денс-компилацията “Everybody Dance Now, Vol. 3”, разпространявана в цяла Европа, наред с хитове на Бени Бенаси, Алекс Гаудино и др.

Двамата изпълнители подготвят и ремикс на последното си парче -  "International Harvester".