Точно една година измина от участието на Миро в "Евровизия".

Той тактично пропускаше да коментира темата през последните 12 месеца. Но за последния брой на списание HELLO! България! певецът призна, че никога не е искал да участва в конкурса. И за първи път разказа за своите не две, а три "явявания". Миро обясни защо не е изпратил Поли Генова на финала в Дюселдорф, има ли шанс дует КариZма да бъде отново заедно, за какво мечтае и откога е запален фен на "Миньор" – Перник.

Свилен от Остава и съпругата му Невена се съгласиха да разкажат с подробности най-новото в личния им живот. Бъдещите родители разкриват, че дългоочакваното бебе, което трябва да се появи през септември, е плод на много любов. Свилен и Невена работят за увеличаване на семейството близо две години, но кой е повлиял за щастливото събитие – съдбата, Господ или един ходжа? Отговорът, придружен от цялата вълнуваща история и детски снимки на бъдещите родители – само в HELLO! България!

Джейсън Донован покани екипа на изданието в дома си. Певецът и съпругата му Анджи представиха новородената си дъщеря Моли за първи път. 11-годишната Джема и 10-годишният Зак са развълнувани от появата на малката им сестричка.

Автомобилният състезател от Формула 2 Пламен Кралев вдигна голяма сватба! Той и любимата му Таня организираха тържество, което спокойно може да се нарече българската сватба на годината. Младоженците споделят своя звезден миг на щастие.

Още в броя:

Миа Сантова в много личен разговор за работата и...

• Уникалният свят на половин хилядолетното оръжейно семейство Берета