Рокаджията Тома Здравков, победител във втория сезон на телевизионното музикално шоу "Мюзик Айдъл", и Нора Караиванова, която остана втора на финала след зрителския вот, са звездите на купона под знака на Свети Валентин в Пловдив.

Те ще пеят в на мол "Галерия Пловдив" от 16 часа днес. Това е източният атриум на търговско-развлекателния комплекс, до входа на хипермаркет "Карфур".

Жителите на града и техните гости ще могат безплатно да чуят и видят на живо надпяването между двамата.

Ще е като рунд втори на финала на риалити формата, издадоха организаторите.

Концертът преди Деня на влюбените ще бъде "дирижиран" от шоумена и майстор на илюзионното изкуство - Боби Шоу. Освен музика, партито включва забавни игри и награди: уикенд за двама в хотел в Банско, отбрани марки вина, ваучери за ледената пързалка, стената за катерене, боулинга и още много изненади.

Не може да се чества Свети Валентин без да се уважи и традиционния български празник на лозарите и виното – Трифон Зарезан. В неговото навечерие – от 12 часа на 13 февруари, посетителите на мола ще  тропнат хорце с ансамбъла за български народни танци Гео Милев при община Пловдив.

Изпълнителите от фолклорната трупа ще покажат уникална палитра от танци, с която разнасят славата на страната ни по света.