Песни от филмите „Криминале”, „Кръстникът”, „Коса”, „Девет седмици и половина” и др. ще звучат от сцената на "Мюзик Айдъл" довечера.

Четвъртият концерт ще бъде открит с изпълнение на актьора Христо Мутафчиев, а в шоуто участие ще вземат актьорите от “Комиците”.

Мераклиите за музикална слава се срещнаха със звездата на електронната сцена Пол ван Дайк (Paul Van Dyk) преди сета му в столичния Зимен дворец на спорта.

Близо час те разговаряха с него за правилата в световния шоубизнес, а той им даде съвети за професионална реализация. Диджеят, който е и продуцент, разкри любопитни моменти за работата си със звезди от ранга на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк.

След беседата с германския електронен гуру и поредните тежки репетиции, айдълите посрещнаха Възкресение Христово в един от столичните храмове.  Най-интересното от срещата с Ван Дайк ще бъде излъчено в живите предавания през седмицата.

Довечера в залата по време на концерта ще бъде и Дарко Илиевски, който ще пристигне от Скопие, за да подкрепи приятелите си.

Идолите пък готвят специална изненада за македонеца, който навърши 21 години завчера.