Четвъртфиналът на музикалното шоу "Гласът на България" започва по по bTV в 20.00 ч. днес.

Дванадесет участника, които до този момент успяха да спечелят любовта на публиката и доверието на треньорите си, ще излязат на голямата сцена, за да се борят за титлата "Гласът на България" и възможността да се обучават в най-престижната музикална образователна институция - Музикалния колеж "Бъркли" в Бостън.

На сцената ще се представят не само състезателите, но и изключителни гост музиканти. Това са композиторът и пианист Митко Щерев, атрактивният челист Петър Кушлев и талантливите ученици на китариста на Ку-ку бенд Цветан Недялков. Кой ще бъде участникът, който ще изпее един от най-големите хитове на Диана Експрес под акомпанимента на създателя на легендарната българска група? Към чие изпълнение ще присъедини чело Петър Кушлев и как ще се представят на голямата сцена на шоуто невероятните ученици на Цветан Недялков, ще стане ясно по време на шоуто довечера.

Както MySound.bg вече извести, чуждестранният гост в шоуто тази седмица е известната в цяла Европа звезда на сръбската естрада Драгана Миркович. По-малко от месец до концерта й в София на 8 юни в зала 1 на НДК, певицата ще зарадва българските фенове с един от най-големите си хитове и ще оценява отблизо изпълненията на четвъртфиналистите.

12 участника, 12 изключителни бойци за "Гласът на България" и 12 възможности за зрителите да гласуват за своя победител! По един от отбор ще бъде спасен, а останалите двама ще трябва да се изправят във вокална битка на следващите елиминации.

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на "Гласът на България". Почитателите на шоуто ще могат да общуват свободно със своите любимци чрез Facebook и Twitter, за да ги подкрепят и окуражават по пътя към големия финал. 

Изпълненията на участниците може да чуете отново и по радио N-JOY. Ексклузивни интервюта и новини от шоуто очаквайте на живо в ефира на радиото всеки вторник и сряда.

"Гласът на България" се излъчва на voyo.bg паралелно с телевизионния ефир и епизодите са достъпни по всяко време след излъчването им.