Членът на журито в третото издание на "Мюзик Айдъл" - Мария, е рожденичка днес.

Поп-фолк певицата, известна като Мара Отварачката, ще отбележи празника в столичен хотел. Заради ангажиментите си към шоуто изпълнителката няма да вдига голямо парти, а ще прекара рождения  ден със семейството си.

Междувременно екипът на шоуто е в трескава подготовка за кастингите на предаването. Все още се обработват данните на записалите се участници. Техният брой до момента е над 6 000, а записването за голямото надпяване ще продължи до 20-и януари. За разлика от предходните две години броят на записалите се момчета е почти двоен.

Голяма част от кандидат идолите споделят, че ще се явят на кастингите, само за да се срещнат с Фънки. Други смятат да смаят журито със страхотни по техните думи певчески и артистични възможности и стил.

С изключително задоволство талантите коментират повторното участие на Дони като член на журито. Голяма част от тях смятат, че с положителните си коментари в първото издание на шоуто и с перфектния си подбор на задачи за идолите в "Мюйзик Айдъл" 2 Дони е успял да ги мотивира да участват в кастингите.

Самият той отпразнува през 2008 20 години на сцена, 20 хит сингъла, 20 награди за музика, като зад гърба му има повече 3000 концерта.