Вчера, само ден преди петнадесетия си рожден ден, радио "Фреш" подари на десет свои слушатели фантастични награди.

Ива Заркова (19) от София е голямата победителка от промоцията “Fresh Eyed Peas” и заедно с половинката си ще има шанса да види любимата група Блек Айд Пийс (The Black Eyed Peas) на живо още следващата седмица.

Двамата летят за концерта на бандата в Милано, а радиото им подарява още и самолетните билети, плюс нощувки в хотел.

Водещите Иво и Боби съобщиха добрата новина на Ива (на снимката), а тя не успя да скрие емоциите си и огласи ефира с писъци и радостни възгласи. Други девет души пък спечелиха поощрителните награди, предоставени от "Universal Music Bulgaria" – оригинални компактдискове и тениски на формацията.

Блек Айд Пийс е най-добрата група на 2009 и една от най-излъчваните в ефира на радио "Фреш". За да отбележи подобаващо своя юбилей, медията на младото поколение избра чрез тях да зарадва феновете си. Музикантите пък изпратиха специално видеообръщение, което може да се види в сайта - www.radiofresh.bg.

„Щастливи сме, че в навечерието на нашия празник можем да зарадваме част от многобройните си слушатели, като им подарим незабравими емоции. Обещаваме ви, че няма да спрем дотук. В понеделник стартираме нова промоция с участието на Лейди Гага (Lady Gaga). Наградите, които ще подаряваме, са уникални”, сподели Радослав Неделчев, мениджър промоции.