Една от най-луксозните дискотеки по Черноморието - "Club 66", в Несебър събра на едно място редица български звезди за уникални фотосесии за списание "ОК"!

В рамките на една седмица фотографът Симеон Свиленов от студио "МЕМ" направи изключителни снимки на Алисия, Зейнеб, Мишо Шамара и Анелия Раленкова.

Алисия се появи за сесията с умопомрачителна руса перука и събра погледите на минаващите пред дискотеката. Тя остана силно впечатлена от лъскавия клуб и неговата емблема – пирамидата с 10 хиляди камъка "Swarovski". Въпреки натоварената си програма изяви желание да направи участие в клуба, грабната от модерния интериор и неповторимата атмосфера. Пред "ОК"! певицата разказва за трудностите, които е срещнала в кариерата си. Говори за това как успява да балансира живота си: грижовна майка, добра съпруга и успешна изпълнителка.

"Няма да крия, че не всичко в живота ми върви по мед и масло. Преминах през много катаклизми и бури, но аз съм силен човек и знам какво искам. Но в никакъв случай не мога да се оплаквам, за да ми влиза някой в положението. Това качество е типично за слабите хора", откровеничи тя, разсейвайки мненията на мнозина, че нейният живот е прекрасен: кариера, богат и известен мъж, дете, семейство.

Красивата репортерка от “На кафеЗейнеб направи една по-различна фотосесия. Тя изненада всички като реши за първи път да се снима с най-добрата си приятелка. По нищо не личеше, че сексапилната Антония Узунова е директор на клон на ЦКБ. Двете блондинки силно контрастираха и в същото време чудесно се вписаха в интериора на "Club 66", решен в тежкарско черно.

Лошото момче на рап музиката Мишо Шамара докато снимаше на пулта в дискотеката, разказа за проекта си с ЛиЛана и Снууп Дог (Snoop Dogg) и в типичния си бунтарски имидж направи шокираща изповед.

Златното момиче на българската художествена гимнастика Анелия Раленкова пък не можа да устои на дискотечните сфери в заведението. Тя подхвана една от тях и успя да заснеме изключителен кадър, досущ като съчетание с топка на терена.