Coca-Cola Happy Energy Tour стартира от Велико Търново днес.

Концертът ще се състои пред крепостта "Царевец", където феновете  първи ще могат да видят любимите си и изпълнители и да се радват на двучасовото шоу, подготвено специално за тях.

Както MySound.bg съобщи, превърналото се в ежегоден музикален хепънинг събитие ще обиколи шест от по-големите български градове, като ще завърши на площад "Александър Батенберг" в София на 21 септември.

На сцената ще се качат Графа (на снимката), Лора Караджова, Гуудслав (Goodslav) и Сантра. Многобройните почитатели на българския рап и хип-хоп ще бъдат зарадвани от специалните сетове и чисто нови парчета на Тъч Даун (Touch Down), Billy The Kid, Lexus и Играта.

Рок феновете ще се подложат на атаката на Тома и бандата му, които освен познатите парчета от албума "Герой" и последния сингъл "Сам на света" (виж клипа) са подготвили и няколко нови и изненадващи колаборации. Момчето-бийт Скилър (Skiller), което успя да оглави световната ранглиста в бийтбокса и си спечели всеобщото признание за най-бърза уста в Европа през изминалата година, отново ще премине границата на човешкия глас и ще покаже нечувани досега бийтбокс техники. Изпълненията на артистите ще бъдат миксирани на живо от DJ Дончо (DJ Don4o), а модерната хореография на танцьорите от Dance Zone ще превърнат концерта в истински спектакъл, обещават организаторите. Водещ на шоуто ще бъде специалният глас на Coca-Cola Happy Energy Tour, известен още като Дъ Войс.

Площадите в градовете, където турнето ще има спирка, ще се превърнат в клубове по време на изпълненията на двамата водещи диджеи от Румъния. DJ Sava и суператрактивната Андреа Ди ще напомпат с енергия публиката с хитовете "Money Maker" и "I Like The Trumpet", а Sasha Lopez, Alexandra Blake и Broono ще взривят с едно от най-слушаните през последните месеци парчета – "All My People".

За големия финал в столицата към звездния отбор ще се присъедини и британският изпълнител Тайо Круз (Taio Cruz). Артистът, който напоследък си партнира с Кайли Миноуг (Kylie Minogue) и Давид Гета (David Guetta), у нас  ще изпълни хита си "Higher" с българския победител от кампанията в www.coca-cola.bgТъч Даун.


Спирките от турнето:

15 септември, четвъртък - Русе - централен градски площад;
16 септември, петък – Варна - амфитеатъра в Морската градина;
17 септември, събота – Бургас - площад "Тройката";
18 септември, неделя – Пловдив - площад Централен, пред хотел "Тримонциум";
21 септември, сряда – София – площад "Александър Батенберг".

Във всички градове концертите ще са с начален час 19.30. Само щастливците, спечелили пропуски за специалната зона пред сцената Happy Energy Circle през Facebook страницата на турнето или от радио и телевизия The Voice, ще трябва да заемат местата си час преди това. Така ще имат достатъчно време да се снимат със звездите от Coca-Cola Happy Energy Tour и да получат своите подаръци – тениски и дискове с автограф.

За петима от Happy Energy Circle вечерта ще бъде наистина незабравима, защото освен всичко останало ще имат и огромната привилегия да се качат в автобуса на звездите, вече доста популярен като Дъ Рейс.

Как ще бъдат избрани щастливците, ще стане ясно само и единствено по време на всяка изява!

Входът е свободен за всички концерти, а за да бъде настроението наистина добро, всеки ще може да си вземе подарък – бутилка студена Coca-Colа.

Събитието е организирано от Coca-Cola с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice.