Събота вечер – диско вечер?

Звучи ви стандартно? Организаторите на поредицата тематични партита CODE: обаче отново обещават изненада!

Основната зала (Main Room) на столичния клуб "Ялта" ще се превърне в сцена на цветна и екстравагантна диско вечер от 22.00 ч. на 4 февруари, събота.

Трима диджеи ще се погрижат за настроението на гостите - Sono Di Vayo, Vladislav Rashkov и Tokkah. Изпълненията на тромпетиста Tодор Бакърджиев, професионализмът на светлинния дизайнер Емил Георгиев, както и допълнителните специални ефекти са само част от артистичната атмосфера, издават от екипа на CODE: Discoteque.

Бонус ще бъде ефирното изпълнение на балерината от Националната опера и балет и лауреат на редица награди - Кристина Чочанова, която заедно с останалите "феи", "цветните" момичетата на ролкови кънки и аниматорите, ще пресъздадат един пъстър свят, изпълнен с мечти и забавление.

Малката зала (Yalta Junior) ще бъде преобразена в стая за отдих с подходяща музика, в която гостите ще могат да се отдадат на спокойствие и да изпият по питие.

Вход - 15 лв. За дамите - свбоден, но само до полунощ.

Както MySound.bg вече писа, CODE: набра скорост и успя да развие ралични концепции за атрактивни и успешни тематични партита в последните две години.

Лейбълът завладя два пъти сцената на "Ялта" с една най-успешните си концепции - Studio 54, през 2011.