Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели в клуб "Ялта", по чиято покана актуалният диджей и продуцент Роджър Санчез (Roger Sanchez) ще пуска на 18 октомври.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кое е парчето на No Doubt, за ремикса на което Роджър Санчез бе удостоен с награда "Грами"?

Вярното е: "Hella Good".

Честито на Мария Атанасова и Радослав Боров.

Най-популярните посланици на електронния саунд в България - клуб "Ялта" и радио NOVA, обединиха усилия за специален парти уикенд. В две последователни вечери, на 17 и 18 октомври, в "Ялта" ще бъде отпразнуван старта на най-новото предаване в ефира на радио NOVA Contact, зад което стои резидент диджеят на клуба Stefan Popov, а легендарният Роджър Санчез ще бъде зад пулта в съботната нощ. Той се завръща за среща с една от най-любимите си публики – българската.

Stefan Popov стартира свое собствено предаване в ефира на радио NOVA на 23 октомври, но официалното начало на Contact ще бъде дадено в петък, 17 октомври. Contact ще се излъчва от 18.00 ч. всеки четвъртък, а веднъж в месеца Stefan Popov ще организира и едноименни партита. Името е препратка към "връзката", която музиката прави с различни спомени, преживявания и хора. Резидентът на клуб "Ялта" ще залага както на позабравен, но качествен саунд, така и на музика, която дори е изпреварила времето си. Партито със Stefan Popov е с вход свободен до 00.30 ч.

Следващата нощ – 18 октомври, е запазена за един от най-влиятелните диджеи всички времена – Роджър Санчез. Емблема на електронната музика на върха на класациите още от 90-те години на миналия век, той не губи своята популярност и не спира да нажежава дансинга в топклубове в целия свят и до днес. Предаването му Release Yourself звучи в България вече десет години само на честотата на радио NOVA – 101. 7FM, всеки петък от 18.00 ч. с повторение в събота от 20.00 ч.

Роджър се завръща в клуб "Ялта" за дълга, вълнуваща нощ с най-качествените клубни парчета, но и нови, нечувани до сега тракове.

За повече информация:
www.radionova.bg

Междувременно все още може да пробваш късмета си за безплатна двойна покана за партито Вallantine's MyBeatLive.

Виж как ТУК!

Успех на всички!