Цвети Чендова ще гостува на Карандила Брас Бенд в рамките на празниците за изкуствата "Аполония" на 29 август.

На сцената на созополския амфитеатър певицата ще излезе придружена и от френския музикант Baz Gaisne  (http://www.myspace.com/bazltd ), познат на европейската публика освен с музикалните си проекти и със своите интериорни архитектурни решения и графичен дизайн.
   
Изпълнителката на хита "Нашият танц", който я изстреля на върха на радио и ТВ класациите в края на миналата година, е отново влюбена и еманципирана до... безобразие.

Провокативни остават посланията на певицата, както и стилът й, пренасящ ни магнетично в 60-е. Цвети е вярна и на творческия екип, с който сътвори своя първи хит. Музиката и аранжиментът са отново на Веселин Веселинов-Еко, текстът - на Гергана Турийска. Зад компози;ияна стоят още имената на Михаил Йосифов (тромпет) и Велислав Стоянов (тромбон).

Чендова продължава да експериментира, като в момента разработва и втори вариант на песента с нов аранжимент и с оригинални изпълнения на духови инструменти, представени от Карандила Брас Бенд.

"Освен "Не знам какво", но в акустична версия, ще изпея и няколко джаз стандарти, аранжирани от Карандила", научи MySound.bg. Екзотичната вокалистка се въздържа от мисъл за издаване на цял албум засега, но има идея за ремикси.

"Няма как, дискотеките и клубовете си искат своето", допълни Цвети. В новата й концепция за концерти е изява само с ритъм секция - барабани и бас, но с диджей, който да семплира, а и гостуващ солист отвреме навреме.

Предстоят й участия в София (само две, през есента), Париж и Словения вероятно.

Специално за новия си проект изпълнителката засне фотосесия в разгара на лятото. "Видеото на "Не знам какво" ще бъде финализирано през септември" – разкрива изпълнителката. Режисьор на лентата е отново Тино Йохансон.

Три предизвикателни визии сменя Чендова пред обектива на Венета Райновска (VB Studio).