Две авангардни организации - Mirizma и Artmospheric, събират усилия и талантливи артисти на партито The Peace Of Techdub.

Второто концептуално издание на събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 21.30 ч. довечера.

Лайн-ъп:

22.00 - 23.00 - KMN = deep dub ambience
23.00 - 00.00 - Kliment = peaceful techscapes
00.00 - LA:TE - EXo b2b Cinnamint = ...techdub meditation

Във време, в което земното кълбо е разтресено от размирици, социална несправедливост, индустриални отпадъци, организаторите канят в пространство, осветено от свещи и с дъх на приятни аромати.

Заповядайте на музикална медитация - да попътуваме заедно в необятните звукови пространства ... многомерно дъб ехо с висока резолюция ... технологиите са дар на прогреса, наш дълг е да ги използваме за мирни цели, призоваха организаторите.

Технодъб звукът се заражда при срещата на дъб музиката с класическото техно в края на 90-е. Резултатът: творби, наситени с многопластови мелодични атмосфери, мелодии, изсвирени с бас, техно звуци на висока резолюция и циклична ритмика с медитативен характер.

Вход: 4 лв. преди 23.00 ч., 5 лв.- след 23.00 ч.

Климент (Kliment)  - има дългогодишен опит в представянето на авторска музика в най-разнообразни електронни стилове. Довечера ще се опита да съчетае дъб разработките си с дълбоките тек звуци от основния си прогресив лайв. Съосновател на "Артмосферик".

ЕХо - меломан и това личи от неговия над 15-годишен интерес към дъб, техно, трип-хоп, дръм-ен-бейс, а впоследствие и дъбстеп. Представя музикално разнообразие, което се простира от дълбините на текдъб до абстрактните форми на дръмстеп и аутономик.

Cinnamint - изследва звуковото пространство между ембиънт, idm и дълбоките измерения на техното. Представя собствени разработки и съвместни проекти на живо, както и музикалните си предпочитания под формата на диджей сет. Съосновател на "Артмосферик".

KMN - грижливо събира стойностна колекция от дъбтек и амбиент винили над четири години. в щайгата пази нечувани издания на ъндърграунд лейбъли от цяла Европа и света. Технократ по душа, навярно един от най-спокойните и благи хора, които ще срещнете някога, твърдят от неговото обкръжение.

Още - на:

http://www.facebook.com/event.php?eid=171511032901252