Столичният клуб "Ескейп" събира на една сцена част от най-талантливите изпълнителки в стиловете хип-хоп, фънк, соул и на 20 февруари.

В събитието „101% Ladies Representin’" ще се включат пет дами: Яра Браво (Yarah Bravo), DJ Сара Лав (DJ Sarah Love), Десси (Dessee), Деси и Елена.

Яра Браво - MC и поетеса, се завръща и посвоему ще напомни колко красив може да бъде положителния и напълно органичен хип-хоп. Мис Би ще представи новия си албум "Good Girls Rarely Make History".

DJ Сара Лав е водеща на "HipHop Mix" шоуто по "BC радио "1Xtra". Нейното шоу е единственото място, където британските почитатели се наслаждават на 4 часа качествен хип-хоп. Тя е и официалният VJ на "MTV Base", водейки рубрики към „The Lick” и „Spanking New Music”. Освен това е автор на собствени предавания, излъчвани във Великобритания и още 60 страни по света - "Good Look" и "DJ TakeOver".
 
Десси е онези изпълнителки, благодарение на които понятието хип-хоп у нас придобива красив, страстен и интелигентен смисъл. След албума си от 2005 година - "От улиците на България", тя е готова с нова продукция, която ще представи заедно със Скил.

Вокалистката на Фючър Шок е доказателство, че с любов и много труд се стига далеч. Със специфичния си стил, неподлежащ на категоризиране, тя е събрала фен клуб от хора с разнообразни музикални интереси.

Елена от своя страна доказва, че зад грамофоните най-важното е усещането за музика. Тя ще покаже как една крехка дама може съвсем спокойно да взриви и зареди всяка аудитория.