След концерта, с който идолите празнуваха рождения ден на Дарко Илиевски завчера, стана ясно, че той и неговата бивша конкурентка - Ели Раданова, са гаджета. Македонецът прекара вечерта в нейната стая, пренебрегвайки нестихващия интерес от страна на феновете, струпани на служебния вход на зала "Фестивална".

Риалити епизодите на "Мюзик Айдъл" стартират утре. Зрителите на шоуто ще могат да гледат най-интересните моменти от живота на талантите зад сцената всеки четвъртък.

Македонският вицепремиер Ивица Боцевски е на работно посещение у нас днес по покана на министъра по европейските въпроси - Гергана Паси. Специални гости на работния обяд, който министърът по европейските въпроси дава в чест на госта, са и македонските участници в шоуто. По-късно двамата политици ще гостуват на поредните елиманиции.

Имената на петте финалистки, които ще трябва да убеждават зрителите, че имат място в играта, са Виктория, Русина, Ели Раданова, Магдалена и най-малката участничка – Симона Статева. Тя попада за първи път на елиминации след старта на концертите, а до момента единствено Боян и Александър не са били застрашени от напускане.

D2 пък са гости на риалитито довечера. Бандата ще открие шоуто, а по-късно ще направи коментари за изпълненията на участниците. Междувременно групата започва  поредицата си от концерти в търсеното на най-добрата училищна група в конкурса “Голямо междучасие”. Както "MySound.bg" съобщи, днес е първият концерт, който ще бъде в Националното музикално училище “Любомир Пипков” в столицата.