Талантите в "Мюзик Айдъл" (Music Idol) отново вдигнаха на крака публиката в зала 2 на НДК по време на вчерашния концерт.

От сцената на шоуто прозвучаха песни на най-големите световни и български звезди. Първа на сцената излезе Пламена, която нито за миг не остави публиката да скучае с изпълнението й на “Vouge” на Мадона.

Иван, Андрей, Дони и Фънки пък изненадаха Тома. Докато рокаджията изпълняваше “Kiss Me Quick” на Елвис Пресли четиримата успяха да го обсипят с бикини и сутиени. След края на песента Люси и Есил не скриха, че и те биха се включили, ако носеха бельо.

По време на втората част на концерта петимата идоли трябваше да изпълнят по един български хит. “Пътнико свиден” на Ана Павлова в изпълнение на Деница накара Люси да се разплаче.

Малко по-късно тя призна, че въобще не е очаквала толкова силна подкрепа от сънародниците си по време на финала на "Евровизия".

За пореден път Ясен доказа, че има място сред финалистите с изпълнението си на "Черната овца" на Ахат и показа, че Тома не единствения рок фен сред талантите.

Тази вечер в епизода зрителите на "bTV" ще видят как се чувства Тома в родния си Пазарджик и какъв подарък поднесе най-близката приятелка на Пламена за абитуриентския й бал.

Утре един от идолите ще отпадне, броени дни преди големия финал, а феновете на шоуто ще разберат кои четирима финалисти ще се борят за голямата награда в "Мюзик Айдъл".