"Алфа радио" ще събере на плажа денсманиаците от цялата страна за посрещане на първия юлски изгрев за трета поредна година.

"Alpha Underground July Morning Party" с 13 диджея ще започне в 19.00 ч. на 30 юни и ще продължи до късната сутрин на следващия ден.

Мястото на събитието също е неизменно – за трета поредна година домакин ще е Фестивалният плаж в курорта "Албена" и бар "Номад бийч" ("Nomad Beach Bar"), разположен там.

Изявата следва старата хипарска традиция първият изгрев на месец юли да се посреща на брега на морето – празник на свободата с име, взаимствано от едноименната песен на Юрая Хийп (Uriah Heep), и представлява негова съвременна версия – с много диджеи, цяла нощ музика и танци в пясъка.

Вход свободен.

Освен това, също по традиция – цялото парти се излъчва директно от плажа на всички честоти на партирадиото в страната.

За тазгодишното издание на "Alpha Underground July Morning" пристига американецът Bryan Cox. Създател и собственик на известните хаус и техно лейбъли "Cryx" и "Weapon Records", той е известен с уникалното умение да съчетава техно и хаус по завладяващ начин. Споделял е пулт с някои от най-големите техно и хаус диджеи, включително Marco Bailey, Ben Sims, Joey Beltram, Crookers и Tommie Sunshine.

Останалите имена в списъка са любимите диджеи на "Алфа радио" – Tony, Versus, Ross & Spassoto, Ally и Diass и партньорите на партистанцията от "Ренесанс" ("Renesanz") – Балтазар и ДжакРок (Balthazar и JackRock), Milen Yanev, Plexible, диджей дамата Impresslava, както и N:Mode, който живее и работи във Великобритания.

На 1 юли вечерта пък Versus, Ross & Spassoto, Evelin и Kiko ще сътворят гръмовно "Alpha Underground Party" в клуб "Xtravaganzza" във Варна.

Отново с вход свободен, веселбата ще бъде достойно продължение на денс Джулая, а за тези, които не успеят да присъстват на първото – чудесна възможност да наваксат с музиката и танците.
 
Още - на:

www.alpharadio.bg