Део, Играта, Лора (на снимката с Наско от Б.Т.Р.) и Кристо са едни от специалните гости по случай първия рожден ден на Paradise Center.

Партито е на 28 март, петък, а всеки желаещ получава шанс да влезе в семейството на българските звезди. Търговско-развлекателният комплекс кани всички свои гости, които имат музикален или актьорски талант, или могат да танцуват добре, да предизвикат звездната компания на Paradise Center Део и Лео, Рафи, Жана Бергендорф, Играта Рафи, Жана Бергендорф, Лора и Кристо и да премерят сили с тях на сцената.

Събитието ще започне в 14.00 ч. на Централния атриум – водната сцена (при панорамните асансьори) на комплекса, а в 18.00 ч. ще се проведе съвместен концерт на звездите, заедно с победителите.

"Искахме първият рожден ден на Paradise Center да бъде не просто празник, а да предложи нещо уникално на нашите посетители, на които дължим успеха си през тази година. Затова решихме да предоставим сцена на най-талантливите и да им помогнем да станат истински звезди за един ден, като предизвикат някои от най-популярните имена в България. Убедени сме, че това ще превърне празника в незабравимо изживяване за много от тях", заяви Тодор Кондев, административен директор на Paradise Center. Партито под мотото "Стани звезда" ще е само едно от интересните събития в рамките на празничната програма.

По случай рождения си ден единственият у нас суперрегионален лайфстайл комплекс организира също първото по рода си в България изложение на Ducati, безплатна ледена пързалка, пинг-понг клуб, конкурс за най-добре облечено мини кученце в Peace of Paradise и много други. През целия ден посетителите ще могат да се възползват от празничните отстъпки и подаръците, предоставяни от Paradise Center и неговите партньори, а клоуните, цирковите артисти и маскотите ще допринасят за празничната атмосфера.

Paradise Center е първият представител на третото поколение търговски центрове в България. През първата си година той се наложи като единствения у нас комплекс от типа супер регионален лайфстайл център, съчетаващ търговски обекти, развлечения, възможности за спорт, зона за хранене и конферентни събития. Разполага с 14 кинозали, включително единствената по рода си в Европа 4ДХ зала, иновативна ледена пързалка, както и зала за катерене за хора от всички възрасти. Увеселителният център Skypark е първият у нас, поставен на покрив – тераса, което придава съвсем различен мащаб и променя изцяло изживяването в неговите единадесет атракциона.

Паркът е проектиран от Валерио Мацоли, част от екипа по проектирането на "Дисниленд" в Париж, а по случай рождения ден Skypark предлага безплатен достъп през целия ден. Paradise Center се отличава и със своя интериорен и екстериорен дизайн, дело на едно от най-известните архитектурни бюра по света – британското RTKL.

На него дължим иновативната концепция, обединяваща по уникален начин фонтани, водопади и водни каскади, овални форми и максимален достъп на естествената светлина, благодарение на мащабното покривно остъкляване, не крият от екипа на центъра.