Деси Добрева избра ефира на "На кафе", за да признае, че чака бебе.

Певицата отпразнува 30-я си рожден ден в студиото, заедно с Гала. Екипът на женското предаване я затрупа с изненади.

"30-а ми годишнина не ме плаши. Три е число на щастието, така че се радвам на този ден", сподели Добрева.

След като се опита да духне всички свещички на тортата, тя разкри тайната, която пазеше упорито от медиите няколко месеца. Варненката е в началото на шестия месец и въпреки че не пожела да уточни кога е й терминът, стана ясно, че бебето ще е зодия Лъв. Това ще бъде първата рожба на певицата и съпруга й Мартин.

"Не се страхувам да стана родител, разбирам се прекрасно с деца и съм го доказала хиляди пъти", каза Деси. Тя дори подготвя докторат за иновативните методи на възпитание при децата.

Гала успя да трогне до сълзи рожденичката, след като включи в разговора родителите й – Нели и Петър Добреви. Те споделиха, че с нетърпение очакват да станат баба и дядо и обещаха да помагат активно в отглеждането на бебето. Родителите на Деси са натрупали ценен опит, тъй като имат още двама внуци.

Певицата бе събеседник и на Марк О’Селски в предаването "На инат" по "Нова телевизия" в понеделник вечер, когато покани хитовото магаре да участва във видеоклип на Романено Проджект.

Изпълнителката призна, че е изключително амбициозна. "От една страна това си е болна амбиция, но от друга е желание да се развивам", каза тя с усмивка. "Повечето успехи, които реализирах, ги постигнах след като напуснах Слави", добави още тя. На въпрос защо беше необходимо да влиза в политиката като кандидат за евродепутат от НДСВ през 2009, когато не успя да се пребори за място в Европейския парламент, Деси отговори, че въпреки неуспеха, желанието й е било да помогне за разширяването на културните граници на страната ни. В момента тя е посланик на добра воля към ООН, като се надява и чрез тази си дейност, популярността и контактите си да направи така, че за България да се говори с добро навсякъде по света.

Последният проект на Деси е свързан с ромската интеграция. "Познавам проблемите на тези хора. Ходила съм дори в ромското гето във Варна. Нямам предразсъдъци към тях, чудесни хора са", похвали ги тя. Преди няколко месеца едни от най-добрите ромски и едни от най-добрите джаз музиканти у нас, обединени в Романено Проджект (Romaneno Project), канят Добрева да се присъедини към тях и така се стига до записването на няколко песни, като предстои и издаването на албум. "Даже смятаме да заснемем клип към една от песните - "Тадж Махала", която е с леко индийски привкус", сподели Деси за първата композиция, записана за проекта.

Тя дори обеща на Марк да участва във видеото.