България намери своите диджей таланти.

Водещите и журито на новото шоу "България търси талант" разгорещиха страстите в известен столичен клуб вчера.

Алекс Раева, Хилда Казасян, Любен Дилов-син и Маги Халваджиян застанаха на диджейския пулт и всеки направи собствен сет с любими парчета. Алекс Раева дори попя.


Маги откри с Джон Пол Йънг и вечното "Love Is In The Air", след което изненада всички с "Bad Romance" на Лейди Гага (Lady Gaga), "Celebratiоn" (Мадона) (Madonna), и представи Майкъл Джексън (Michael Jackson) с "Thriller".

Хилда естествено заложи на джаз и фънк звученето с Блек Машийн – "How Gee", Ърт, Уинд Енд Файър – "In Тhe Stone" и Камео – "Word Up". Любен Дилов –син пък изненада Хилда с едно нейно изпълнение на "Waters Of March" по Антонио Карлос Жобим, а след това сподели, че е видял всичко в „България търси талант”, включително и черепа на Наполеон като малък.

Дъщерята на маестро Вили Казасян през смях сподели, че винаги е намирала за крайно неестетично жени диригентки и жени диджейки, но това нямало значение сега.

На партито по повод приключването на снимките на шоуто присъстваха приятели и журналисти, които не останаха безпристрастни към таланта на новоизлюпените диджеи и уважиха старанието им с усмивки и разкършени тела.

Сред танцуващите гости се отличиха стилната както винаги Кремена Халваджиян и бившата партньорка на Алекс Раева от "Шоуто на Слави" - Десислава Добрева.

Чаровни усмивки раздаваха и участничките от четвъртия "Survivor" Ралица Кирилова и Мария Календерска.

От екипа на "талантливото предаване" на събитието не можа да присъства само Мария Игнатова, която бе ангажирана със снимките на "Пълна лудница" по същото време.